Succes historier
Demo emne til Messe 5X forstørrelse
Dental

Demo af dentalfræsning i 5X størrelse 
Skal bruges på messe

Er fræst fra begge sider plade 60 mm x 470 mm
Fremstillingstiden ca 1 døgn

Demo
3 tænder
Holdeværktøj til sprøjtestøbt emne
Specialopstilling
Her kan man se et specialværktøj fremstillet for at kunne efterbearbejde sprøjtestøbte emner, der er huller fra 4 sider, så der er lavet 4 forskellige holdeplader med hver sin udfræsning.
Bor
Special slebet bor
Rundslibning af bor så den kan sættes op i en spændetangspatron i bearbejdningscenter istedet for at bruge konussen, desuden blev boret slebet ned fra 35 til 34.5 mm 
Boret er et spec treskærs bor. Jeg laver mange små specialopgaver på min rundsliber.
Optimering af proces
Optimering
Ind imellem er det nødvendigt at tænke lidt anderledes, på min lille Mazak drejebænk er skiftetiden mellem 2 værktøjer ca 6 sekunder, jeg skulle bruge 3 værktøjer, og lave rigtig mange skiver, så jeg lavede en holder så jeg kunne bruge både bor, fremtræk og stikstål uden at skifte værktøj, det gjorde at jeg kunne lave emnerne til en fornuftig pris.
Holdeværktøj
Holdeværktøj til opkravning af bøsning
Holdeværktøj til beskyttet værksted, Lavet for at medarbejderne på det beskyttede værksted kunne krave et tyndt messing rør op i en boremaskine (som presse)
Bukkeværktøj
Bukkeværktøj til fjeder
Brugerene af bukkeværktøjet arbejder på et beskyttet værktøj, så der var en del at tage hensyn til. Operatøren måtte ikke komme til skade, så derfor valgte jeg den manuelle udgave. Det skulle ikke være sådan at fjedrene kunne vendes forkert og ej heller at de kunne bukkes for meget, derudover skulle det også går hurtigt at bruge bukkeren, uden at det belastede operatøren.
Opgaven lykkedes til kundens tilfredshed.
Borelære
Borelære til stålplade

Brugerene af borelæren arbejder på et beskyttet værksted.
Man havde forsøgt at bore pladerne i et skruestik i deres boremaskine , men man havde problemer med at lave opstillingen præcis nok. Desuden var der brugere der var bange for de spåner der blev kastet af boret.
Jeg blev så kontaktet for at løse opgaven, så den både var præcis, kunne bore 2 forskellige udgaver og var sikker at bruge.
På billedet ses min løsning som kunden var yderst tilfreds med.

Medicinglasholder
Medicinglasholder til sygehus
Jeg faldt ved en fest i snak med en af gæsterne som havde hørt at jeg løste mange forskellige opgaver. Hun havde et problem med nogle rustfrie bukkede medicinglasholdere hvor man satte en Dymo strimmel på forsiden med patientens navn. Der var bare det problem at limen på dymestrimlen ikke kunne vaskes af i opvaskeren selv om den brugte kogt vand. holderene var stadig klistrede og det rustfrie  fik en mærkelig grå og kedelig overflade af de mange vaske. Jeg foreslog at lave dem i klar akryl som jeg fræste og bukkede så der var en spalte til et stykke papir med patientens navn.
De var desværre nødt til at vaske holderne op i hånden, men denne løsning kunne de leve med. Efter at have fremstillet et par prøver valgte man at det var løsningen i fremtiden.
Jeg har nu lavet dem de sidste 5 år 1-2 gange årligt med seriestørrelser op til 50 stk i 2 udgaver hhv 8 og 10 huls. 
Kunden var tilfreds med løsningen.
Søren Zylauv
Vi er også med hvor det går stærkt
Søren Zylauv
Jysk Plast Industri Industrivej 3 6622 Bække TLF: 20 219 709 FAX: 75 389 749 E-mail: post@jyskplast.dk